Anyagok:

Banner: előnye, hogy merevebb a textilnél. Sajnos ez a hátránya is, hiszen így csak tekercselve szállítható. Nedves ruhával lemosható, enyhén kopás és gyűrődés álló. A banner pasztelebb vagy világosabb színeknél nem csillan be, de sajnos a nagyobb telítettségű, sötétebb részeken becsillanhat. elsősorban padlógrafikához javasoljuk, vagy világos mintázott háttereknél..

Textil: ezt az anyagot javasolnánk első sorban hátterekhez. Bár kicsit drágább mint a banner, de ez biztosan nem csillan be. Ráadásul szükség esetén összehajtható így jó ha spórolni akarsz a szállítási költségen, vagy sokszor kell szállítanod, és szeretnéd ha kis helyen elférne. 40°C-on mosható, langyos vasalóval vasalható. Ezt is tekercselve érdemes tárolni. Fellógatva gőzgéppel is eltüntethetőek az élek.

Mindkét anyag esetében lehet kis eltérés a számítógépen látott színekhez képest. A hátterek képe a választott háttér méretarányaitól eltérhet, ezért a visszaigazolásban elküldünk egy kis előnézeti képet, amit a nyomtatás elött jóvá kell hagyni. Ennek hiányában magunk döntünk. (lehet hogy az adott grafikának valamelyik oldalából le kell vágni)

Kép galéria:

Közel 1.000db képünk van, melyeket kategóriánként csoportokba rendeztünk. A baloldali menüben válogathatsz.

Ha valamilyen különleges képet szeretnél, amirol határozott elképzelésed van, szívesen segítünk megtalálni. Ha egyedi méretet szeretnél, esetleg összekombinálni háttér és padló mintázatot, vagy olyan grafikát szeretnél, ami nem szerepel a kínálatunkban, akkor kérlek írd meg az info@fotohatter.hu címre, és segítünk.

Nyomdánk textilre 2,5m széleségben, banerre 3m szélességben tud nyomtatni.

Ha teljesen egyedi garfikát tervezel (cég logóval, saját fotóddal…), akkor ezek a paraméterek: a leadott gafika 1:1 méretben 100dpi felbontású kell hogy legyen. (ha nem vagy benne biztos, akkor küldd el, és megnézzük)

Méretek és árak:

A mellékelt táblázat a javasolt méreteket tartalmazza, de ezen kívül bármeilyen méretu hátteret tudunk nyomtatni.

Áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t sem a szállítási költséget!
nettó ár

név

javasolt felhasználás

méret cm

(szé x ma)

banner

textil

Mini

tárgy fotó

100x100

6 000

8 000

Baby

baba fotó

150x150

13 500

18 000

S

csak háttér, vagy csak padló grafika

200x200

24 000

32 000

M

gyerek, modell fotó

250x300

45 000

60 000

L

modell, család

250x400

60 000

80 000

XL banner

család, csoport

300x400

72 000

nincs

XL textil

család, csoport

250x500

75 000

100 000

XXL banner

család, csoport

300x500

90 000

nincs

Használati utasítás:

A háttereket úgy nyomtatjuk, hogy legyen felül 20cm fehér rész, amit vissza tudsz hajtani. Akár felcsíptetheted a háttértartó állványra klipszekkel, vagy levarrhatod varrógéppel, és az így kapott résbe bele dughatod a tartó rudat. Ha tekercselo rendszerrel használod a hátteret, akkor kétoldalas ragasztóval felragaszthatod a hengerre. Banner esetén mindenképp az aluminium rudat javaslom, mert a papírhenger megtörhet középen a háttér súlya miatt, ami utána belógást okozhat, sot meg is törheti a hátteret.

Méretre vágott aluminium henger vásárolható nálunk is. (a standard papírhengerek átmérojével és hosszával megegyezo méretben tartjuk raktáron, de egyedi méret is rendelheto).

A háttereket használat után tekercselve tárold, hogy ne gyurodjön. A textil háttereket is érdemes így tárolni, és max. csak a szállítás idejére összehajtani.